Autocentar Kos d.o.o. u grupaciji je tvrtke Kos transporti d.o.o. iz Varaždina posluje i od 2002. U 2006.g. od trgovine rezervnih dijelova i vulkanizacije prerasla je u ovlašteni Bosch Car servis specijaliziran za servisiranje i dijagnostiku svih marki vozila.

U sklopu u ponudi imamo velik izbor pneumatika i ALU naplataka renomiranih svijetskih proizvođaća. U servisu koji je opremljen najsofisticiranijom opremom za dijagnostiku i kontrolu za vozila može se obaviti opći pregled vozila od kontrole ispušnih plinova, dijagnostike motora, kontrole kočnica i ovjesa, kontrole svijetla, punjenje i servisiranje klima uređaja za vozila te najnovije 3-D optike kotača vozila.

Posebni odjel centra je limarija i lakirnica koja je certificirana od EX agencije te nudi najkvalitetnije usluge limarsko lakirerskih zahvata, brze limarije i lakirnice, popravak stakla i ostalo. U lakiranju se koriste boje na vodenoj bazi svijetskog proizvođaća Standox i Lesonal.

Ljubazno i stručno osoblje stalnim usavršavanjem i školovanjem je osposobljeno za servisiranje i popravak svih marki i modela vozila.

Od srpnja 2006.g. Autocentar Kos postaje ovlašteni servis za vozila marke KIA i SsangYong za područje Varaždinske županije.

Izuzetnim poslovnim zalaganjem te željom za rašću u automobilskoj branši početkom 2007. godine Autocentar Kos dobiva koncesiju za prodaju i servisiranje vozila marke Renault za područje Varaždinske, Međimurske i Koprivničke županije, te koncesiju za prodaju i servisiranje vozila marke Dacia za Varaždinsku, Međimursku i Koprivničku županiju. Odličnim rezultatom za poslovne korisnike u sklopu koncesije posluje ogranak PRO + u kojem se posebna pažnja pridaje tvrtkama, flotnoj prodaji te briga oko održavanja gospodarskih vozila.

Krajem lipnja 2012 godine Autocentar Kos d.o.o. dobiva koncesiju Nissan za područje Varaždinske, Koprivničko-Križevačke i Međimurske županije. U samom auto centru posluje Agencija za osiguranje Lekos d.o.o. koja posreduje za Croatia, Allianz, Wiener i Euroherc osiguranje u svim vidovima osiguranja.

2016. godine postajemo ovlašteni partner za prodaju i servisiranje vozila Mazda. Time se zaokružuje kompletna ponuda našeg centra.

Stalnim usavršavanjem i školovanjem prodajnog i servisnog osoblja pratimo sve trendove rasta i želja naših kupaca, poslovnih partnera i prijatelja.

Firma posjeduje ISO certifikat 9001 koji radi u svrhu zadovoljstva naših korisnika usluga.